Az otthonod lakberendezése során arra törekedsz, hogy olyan környezetet alakíts ki, amiben jól, vagy inkább otthonosan érzed magad. Rengeteg eszköz van a kezedben, hogy a saját ízlésed szerint alakítsd ki a nappalid, vagy az étkeződ, esetleg az egész lakásod. Az egyik ilyen eszköz a beltéri ajtók átgondolt és helyes megválasztása.

Egyedi ajtó, egyedi színben akár nettó 177.500 Ft-tól

Egyedi beltéri ajtók

Sokan nem is gondolnák, hogy milyen nagymértékben tudja egy helyiség hangulatát befolyásolni, hogy milyen ajtókkal vannak azok elválasztva. A másik kevésbé ismert tény, hogy milyen rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre, hogy olyan egyedi beltéri ajtód legyen, ami maximálisan megfelel minden elvárásodnak.

Első ránézésre nem túl bonyolult szerkezet egy ajtó. Mi lehet rajta egyedi? A színe, mérete, anyaga, nagyjából ennyi. De ha egy kicsit jobban elmélyedünk a témában, akkor körvonalazódik, hogy közel sem ennyi a mozgástered egy egyedi ajtó megtervezése, gyártása során.

Egyedi design beltéri ajtók

Az egyedi beltéri ajtók anyagának kiválasztásánál már rengeteg variációval találjuk szembe magunkat. Lehet a beltéri ajtó CPL és dekorfóliás egyaránt, egyedi lemezelt ajtólap natúr és festett kivitelben, MDF egyedi marásokkal, üvegezett vagy akár tömörfa különböző fafajtákból egyedi minták alapján. A CPL és dekorfóliás beltéri ajtók kötött méretben és színben érhetőek el, acél illetve dekorfóliás kerettel utólag szerelhető tokokkal. És ez még csak a beltéri ajtók anyag meghatározása. Itt még nem említettük, hogy nyitható vagy tolóajtós kivitel, kültéri vagy beltéri, méret, zár és sok más szempont.

Egyszerű, letisztult beltéri ajtó

Láthatod, hogy tényleg rengeteg egyedi elemből tevődik össze a kívánt minőségű, stílusú beltéri ajtó. Amennyiben szeretnél olyan beltéri ajtót az otthonodba, ami megfelelően illeszkedik a helyiség stílusához, akkor keress minket bátran elérhetőségeinken.

Egyedi fa beltéri ajtó