Belegondoltál már, hogy a napod aktív részének túlnyomó többségét hol töltöd? Hát persze! Minden bizonnyal a munkahelyeden. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy olyan munkakörnyezetet teremts magad körül, amelyben kényelmesen érzed magadat. Ezt a komfortérzetet nagyban befolyásolja, hogy milyen bútorokkal veszed körül magad az irodádban.

A közvetlen környezeted befolyásolja a hangulatodat, ami pedig hatással van a teljesítményedre. Már csak ezért a tényért megéri egy kis időt és energiát belefektetni az irodabútorok kiválasztásába.

Otthoni egyedi irodabútorok

Felhasználási helytől függően kétfajta irodabútor típust különböztetünk meg. Az egyik az adminisztratív, „közösségi” irodabútor, jellemzően nagyobb egybefüggő terekben szokás ilyen irodát kialakítani, ahol maga az irodabútor egyben térelválasztó szerepet is betölt.

A másik típus pedig a vezetői, vagy különálló zárt irodákba való irodabútor. Ezeknél az irodabútoroknál jobban előtérbe kelül a design, valamint a személyre szabott funkcionalitás.

Akár egyszerűbb, sorozatgyártásra is alkalmas, laminált bútorlapból készült irodabútorra van szükséged, akár egyedi gyártású, többször furnérozott, esetleg tömör fából készült, személyre szabott irodabútorra, nálunk megtalálod a tökéletes megoldást.

Egyszerű irodabútorok sorozatgyártása

Gyakorlatilag szinte bármilyen irodabútort elkészítünk számodra. Az igényektől függően lehet egyszerű sorozatgyártású irodabútor, vagy akár modern, de a klasszikus formákat kedvelők számára készíthetünk egyedi irodabútorokat.

Milyen irodabútorokat tudunk legyártani? Felsorolunk egy pár bútort, amit szinte minden irodában megtalálhatunk:

 • íróasztalok
 • fiók konténerek
 • szekrények
 • háttérszekrények
 • irattartók
 • könyvespolcok
 • fali és lebegő polcok
 • adminisztratív irodabútorok

 

Természetesen rengeteg egyedi kérésnek eleget tudunk tenni. Számos variálási lehetőség adott az irodabútorok tervezés során. Kérheted egyedi irodabútorodat különféle egyszerűbb és összetettebb fiókcsúszókkal, de ha fontos iratokat szeretnél tárolni, akkor központi vagy új-lenyomat érzékelős zárral, széffel.

Egyedi fa főnöki irodabútor

Ha fontos számodra a design, akkor különböző dekorációs kiegészítőkkel is ellátjuk irodabútorodat. Ilyen lehet például a cég logója, háttér valamint spotvilágítások, egyedi formavilág kialakítása. Továbbá a bútorhoz passzoló fali és lebegő polcokkal tehetjük irodánk stílusát még egységesebbé.

A fent felsorolt irodabútorok mérete, kialakítása, és a design is természetesen egyedi igények szerint kerül megtervezésre. Budapesten és Pest megyében egy díjmentes munkafelmérés keretein belül megvizsgáljuk az igényeket, és a megvalósíthatóságot.

Miért mi készítsük el személyre szabott irodabútorodat?

 • Mert több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a fa bútorok gyártásában
 • Mert a legmodernebb eszközökkel dolgozunk
 • Mert minden bútorunkra 1 év garanciát vállalunk
 • Mert Budapesten és Pest megyében díjmentesen felmérjük a munkát
 • Mert az egyedi árajánlatot is ingyen elkészítjük számodra
 • Mert 635.000 forint feletti megrendelés esetében 5% kedvezményt adunk
Klasszikus fa irodabútor

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, bizonyára kíváncsi vagy, hogy milyen bútorokat készítettünk eddig. Ezeket a Referenciáink-ra kattintva megtekintheted.

Lakossági referenciákért katt ide

Közületi referenciákért katt ide

Kérdésed lenne, vagy szeretnél te is egy személyre szabott, egyedi bútort az irodádba? Akkor várjuk megkeresésedet az elérhetőségeinken, ide kattintva.