Lakásunk egyik bensőséges helyisége a hálószobánk, amelynek kötelező eleme a gardrób vagy beépített szekrény. Rengeteg gardrób megannyi változatával találkozhatsz, és ha szerencséd van, akkor találsz egy pont olyat, ami számodra megfelelő. Ha viszont nem vagy ennyire szerencsés, akkor elkezdesz mérlegelni, hogy miről mondj le? Inkább feláldozol több helyet a beépített szekrény számára? Vagy inkább szortírozod a ruhatárad, hogy minden elférjen benne? Esetleg kiválasztasz egy méretben tökéleteset, de a design rovására?

Ne köss kompromisszumot! Egyszer kell jól megválasztanod a tökéletes gardróbot, hiszen onnantól kezdve nap mint nap használnod, látnod kell.

Személyre szabott gardróbszekrény

Nálunk nem előre meghatározott méretű, kialakítású, stílusú beépített szekrényekből, gardróbokból kell választanod. Mi a Te igényeidnek megfelelően készítjük el, hogy tökéletesen passzoljon méretben, hogy minden ruhádat kényelmesen tárolhasd benne, hogy stílusában illeszkedjen a hálószobádhoz vagy ahová éppen szánod, és hogy örömöd leld benne.

Cégünk a lakossági ügyfelek mellet közületi ügyfelei számára is készít egyedi gardróbszekrényeket, beépített szekrényeket valamint egész budoárokat is.

Modern, minimal stílusú gardróbszekrény

Az általunk készített gardróbok váza, korpusza jellemzően laminált bútorlapból készül, de igény esetén az alábbi alapanyagokból is el tudjuk számodra készíteni:

  • furnéros faforgácslap
  • bútorlap
  • dakorozott agglomerátum
  • festett MDF
  • tömör fa

 

A gardróbok belső kialakítását, felosztását is egyedileg tervezzük, hogy tökéletesen passzoljon az általad hordott ruhadarabokhoz.  Ha több blúz, zakó, ing, blézer található a ruhatáradban akkor több helyet biztosítunk a vállfán elhelyezett ruhadaraboknak.

Külső és belső elhelyezésű fiókokat is kialakítunk kifejezetten a kiegészítő ruhadarabok számára, mint például alsó ruházat, övek, nyakkendők.

Egyedi kialakítású gardrób

Ezen felül polcok, fiókhúzású polcok, nyakkendő és nadrágtartók, kihúzható kosarak is segíthetik, hogy minden ruhadarabodnak rendezetten meg legyen a saját helye a beépített szekrényedben, gardróbodban.

Természetesen ezeknek az egyedi gardróbszekrényeknek a gyártása során nem csak a személyre szabott funkcionalitásra figyelünk, hanem arra is, hogy formában, designban, stílusban is tökéletesen megfeleljen az ízlésednek. Ez lehet akár egy modern beépített szekrény, amely a mai kor követelményeinek tökéletesen megfelel. Akár különböző LED világítások beépítésével is hangulatosabbá tehetjük beépített szekrényedet, amelyek ajtónyitásra, kapcsolóra, időzítőre és okos telefonra is reagálnak.

Egyedi design beépített szekrény

A klasszikus, rusztikus stílus kedvelői számára is minőségi és egyedi gardróbokat készítünk, amelyek formavilágában különböző stílusirányzatok is megjelenhetnek az igényeidnek megfelelően.

Hogy mennyire személyre szabott, egyedi gardróbszekrényeket tudunk készíteni, azt az is jelzi, hogy az ajtók, tolóajtók kialakításában is megannyi lehetőség a rendelkezésedre áll. Még az is lehet, hogy olyan megoldást is tudunk mutatni, amiről nem is tudtál.

A gardróbszekrények ajtóinak kialakítását is úgy tervezzük meg, hogy az megfeleljen számodra, valamint a helyiség adottságainak. A leggyakoribb megoldások a tolóajtók, harmonika ajtók és nyíló ajtók.

Gardróbok tervezése egyedi igények szerint

Az ajtók készülhetnek különböző anyagokból, de akár tele üveges vagy tükrös kivitelben is. Tolóajtók esetében minden profil egy újjal nyitható, halkan és könnyen futó vasalási technikával rendelkezik, amelyet kiegészíthetünk fékekkel, szinkron szerkezetekkel, melyek az alsó sínezés teljes egészében mellőzik. Ezek a megoldások mind arra szolgálnak, hogy olyan gardrób és beépített szekrényeket készíthessünk számodra, melyek minden részlete aprólékosan megtervezett és egyedi, mint amilyen te magad is vagy.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Szeretnél magadénak tudni egy személyre szabott gardrób vagy beépített szekrényt?

Akkor az alábbiak még fontosak lehetnek a számodra!

  • Mivel minden termékünk egyedi, ezért pontos árat csak a munka felmérése után tudunk adni.
  • Jó hír, hogy ha Budapesten, vagy Pest megyében laksz, díjmentesen kimegyünk, és felmérjük a munkát, igényeket.
  • Ha tetszik amit kínálunk, elkészítjük számodra az egyedi árajánlatot, megtervezzük a szekrényedet ahogyan azt te megálmodtad. És még ezt is INGYEN!
  • Amennyiben 635.000 forint feletti a megrendelésed akkor biztosítunk számodra 5% kedvezményt.
  • Minden termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.
Modern design gardrób

Szeretnéd látni, hogy milyen minőségű egyedi szekrényeket készítünk? A lenti linkeken megtekintheted lakossági és közületi munkáinkat.

Lakossági referenciák

Közületi referenciák

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, vagy szeretnéd tudni, hogyan juthatsz hozzá egy egyedi, személyre szabott gardróbszekrényhez, akkor várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken.