Szeretnél egy olyan konyhában sürgölődni, ahol mindennek megvan a maga helye, ahol minden konyhai eszközhöz hozzáférhetsz egy mozdulattal? A funkcionalitás mellett fontos számodra a design, hogy stílusában illeszkedjen a konyhabútor a konyhád többi eleméhez? Akkor a lehető legjobb helyen jársz!

Nálunk ugyanis nem neked kell alkalmazkodnod a konyhabútorhoz, mivel olyan konyhabútort, konyhaszekrényt gyártunk a számodra, amely megfelel mind méretben, mind kialakításban, mind designban az általad támasztott követelményeknek. Képzelj el egy konyhabútort, amely minden rekesze, fiókja, szekrénye már a benne tárolandó konyhai eszközökre van szabva.

Egyedi fa konyhabútorok gyártása

Szakképzett csapatunk minden igényt kielégítő szaktudással rendelkezik, ezáltal el tudjuk készíteni az egyszerűbb, alacsonyabb árfekvésű sorozat konyhabútorokat, valamint az összetett, bonyolult, egyedi kivitelezésű speciális konyhabútorokat egyaránt. A konyhabútorok korpusza, azaz a teste általában valamilyen laminált lapból készülnek. A konyhabútorok kialakítása során figyelembe vesszük, hogy milyen esetleges konyhatechnológiai eszközöket szeretnél használni, így igény szerint úgy alakítjuk ki a konyhabútorok korpuszát, hogy ezen eszközök könnyedén beépíthetőek legyenek, előre kialakítjuk az erre a célra szükséges helyet.

A konyhabútorok legnagyobb igénybevételű része talán a munkalap. Többféle anyagból készülhet a konyhabútor munkalapja. Többek között a leggyakrabban használ anyagok erre a célra:

 

 • klasszikus postforming munkalap
 • akrilozott munkalap
 • műgyanta bevonású munkalap
 • dekorozott munkalap
 • tömör fa munkalap
 • furnérozott fa munkalap
 • kő munkalap
 • műkő munkalap
Egyedi gyártású konyhabútor

A konyhabútorok alsó szekrényeinek kialakítása során gyakran alkalmazunk külső és belső kihúzású fiókokat, akár mosogató szifonok környékén és a sarkokban is. Ezen kívül a konyhai sarokszekrények több tucat különböző változatát is gond nélkül el tudjuk készíteni. A felső szekrények esetében is rengetek különböző variálási lehetőség áll rendelkezésünkre. Elég csak a konyhaszekrény ajtónyitási lehetőségére gondolnunk, ami lehet akár felnyíló, liftes, felnyíló harmonika, felfelé és oldalra tolható.

A konyhaszekrény ajtók anyagát is meghatározhatjuk, amik lehetnek akár tele, üvegbetétes vagy akár üvegajtók is. A konyhabútor frontok anyaga lehet akár laminált vagy furnérozott bútorlapból, festett sík MDF-ből, mart vagy kazettás festett MDF-ből, mart furnérozott MDF-ből, vagy akár tömörfás megoldásokból is.

A konyhabútorok esetében gyakran alkalmazunk még lábazati világításokat, pult illetve konyhai hátfal világításokat is akár üveg dekorációkkal illetve korona és belső dekor világításokat is építünk a konyhabútorba, ha az igényelt.

Konyhabútorok személyre szabva

Célunk, hogy olyan konyhabútorokat készítsünk, amelyek tökéletesen megfelelnek az elképzelésednek, minden szükséges eszközt kényelmesen tudj tárolni benne. Emellett fontos szempont a tartósság, így kifejezetten nagy figyelemmel, precizitással készítjük konyhabútorodat, hogy sok-sok éven át örömöd leld benne. Éppen ezért minden konyhabútorunkra 1 év garanciát adunk.

Miét érdemes minket megbíznod egyedi konyhabútorod gyártásával?

 • Mert teljesen egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.
 • Mert minden termékünkre 1 év garanciát adunk.
 • Mert díjmentesen felmérjük a munkát Budapesten és Pest megyén belül.
 • Mert ingyen elkészítjük az új konyhabútorodra vonatkozó árajánlatot, így ez nem jár semmilyen kötelezettséggel.
 • Mert minden 635.000.- forintos megrendelés felett 5% kedvezményt biztosítunk.
 • Mert több évtized tapasztalattal rendelkezünk az egyedi bútorgyártás területén.

 

Az alábbi linkre kattintva megtekintheted eddigi munkáinkat.

Referenciáinkért kattints ide!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, várjuk megkeresésedet az elérhetőségeinken.