Lakásunk egyik központi része a nappalink. Itt töltjük a szabadidőnk nagy részét, éppen ezért fontos, hogy olyan nappali bútorokkal vegyük körül magunkat, amelyek stílusban, méretben, funkcionalitásban is megfelelnek az elvárásainknak. Rengeteg előre elkészített nappali bútort lehet vásárolni manapság, de nagyon nehéz olyan bútort találni a nappalinkba, amely tökéletesen megfelel az igényeinknek.

Rengeteg szempont befolyásolhatja, hogy milyen számunkra a megfelelő nappali bútor. Ilyen többek közt a rendelkezésre álló hely, a helyiség stílusa, a funkcionalitás, hogy mire szeretnénk használni az adott bútort nappalinkban és még sorolhatnánk. Mikor bútorokat válogatsz, akkor akarva akaratlanul folyamatosan kompromisszumokat kötsz. Jó a méret, de nem tetszik a szín? A szín megfelel, de túl nagy? Jó a méret és a szín is, de kevés a tárolási lehetőség? Te melyik általad támasztott követelményről mondasz le legelőször? Miért mondanál le bármelyikről is?

Modern stílusú letisztult nappali bútor

Csukd be a szemed, és képzeld el álmaid nappaliját. Ahol minden pontosan úgy néz ki, ahogyan az Te szeretnéd. Itt jövünk mi a képbe!

Nálunk nem kell kompromisszumot kötnöd!

Az általunk készített nappali bútorok esetében nem kell lemondanod egyetlen ötletedről, elképzelésedről sem. Nappali bútorok az egyszerűtől az összetettig, a sorozatgyártástól az egyedi kivitelig. A tervezésénél figyelembe vesszük a beépítési környezet sajátosságait, méreteit, így képesek vagyunk olyan nappali bútort készíteni, amely milliméterre pontosan akkora, amekkorát szeretnél, amekkorát a helyiség mérete megenged. Szerteágazó designban készítettünk már nappali bútorokat a klasszikus formavilágtól egészen a modern, High Tech jellegű bútorokig.

A nappali bútorok készítésénél rengeteg technikát alkalmazunk, hogy minden igényt kielégítő bútort készíthessünk a számodra. Előszeretettel alkalmazunk fiókokat, fiókrendszereket alacsonyabb vagy magasabb komódokhoz. Különböző polcrögzítési technológiákat, nyíló, harmonika és tolóajtós rendszereket. A bútorokban dekor fényeket, valamint LED és spot világításokat, amelyek még hangulatosabbá varázsolják nappalidat. Akár lebegő komódokat, üvegpolcokat, háttér grafikákat, különböző domború megmunkált festett háttereket is készítünk, hogy még egyedibbé tegyük nappali bútorodat. Háttér és teljes falburkolatok készítése is lehetséges akár fémből, bőrből, szőrméből vagy szövetbetétből.

Klasszikus fa nappali bútor

A nappali bútorok készítésekor többnyire laminált bútorlapot használunk, de lehetőség van furnérozott, illetve tömör fa felületek gyártására egyaránt.

Minden általunk készült egyedi nappali bútort kézzel készítünk, így a legjobb összeszerelési minőség jellemzi bútorainkat. Minden termékünkre 1 év garanciát adunk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél egy személyre szabott, egyedi nappali bútort, akkor várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken.

Szeretnéd tudni, hogy kifejezetten a Te nappalid milyen lehetőségekkel kecsegtet? Díjmentesen felmérjük a munkát Budapesten és egész Pest megyében! Ha tetszett a javaslatunk, akkor készítünk számodra egy egyedi árajánlatot szintén díjmentesen!
Sőt, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 635.000 forintot, 5% kedvezményt biztosítunk számodra!

Modern nappali bútor

Összegezve mivel nyújtunk többet, mint egy hagyományos nappali bútor?

  • Te adod meg a méreteket a helyiségtől függően, így biztos befér, nem lóg ki
  • Te adod meg a designt, hogy nézzen ki, milyen formavilág jellemezze bútorodat, akár modern, akár klasszikus, lebegő komódok, üvegpolcok
  • Te szabod meg a funkcionalitást, hány polc, fiók, tároló legyen nappali bútorodban
  • Te döntöd el, hogy milyen anyagból készítsük el bútorodat
  • Te szabod meg, milyen kiegészítőkkel rendelkezzen nappali bútorod, LED világítás, spot lámpák, háttér grafikák
  • Díjmentesen felmérjük a munkát Budapesten és Pest megyében! Melyik nappali bútor méri hozzá magát a nappalidhoz? Na ugye!
  • Díjmentesen elkészítjük az árajánlatot
  • 1 év garanciát vállalunk minden munkánkra
  • Kedvezményt adunk bizonyos elköltött összeg felett (635.000.- Ft felett 5% kedvezmény!)

Az alábbi linkre kattintva megtekintheted az eddigi munkáinkat, és meggyőződhetsz róla mennyire szerteágazó stílusú bútorokat tudunk készíteni.

Referenciáinkért kattints ide

Bízunk benne, hogy segíthetünk neked is egy olyan otthon kialakításában, amiben örömödet leled, és kellemesen töltheted a szabadidődet egy olyan környezetben, amelyre vágytál.